| 1 comments ]

asslamualaikum~~~

pagi-pagi nak kongsi buah fikiran lagik~~~

just tertanya-tanya~~~

nanti tahun depan pada tarikh yang sama dengan hari ni,,,

aku dikelilingi oleh sape yek?

aku dalam proses melakukan ape yek???

macam mana keadaan aku pada masa tu???

macam keadaan teman2ku pada masa tu???

macam mana familiku pada masa u???

takda jawapan untuk semua tu sama ada untuk tahun depan ka,,,,atau even untuk 10 tahun akan datang~~~

semuanya MASA DEPAN kan~~~

tapi daripada kita dok serabut dengan masa depan~~~ apa salahnya kita cherish this present moment kan~~~

pada waktu ni la kita dok jaga hati kedua ibu bapa kita,,,kawan-kawan kita,,,kekasih kita,,, and even kumpul banyak2 amal kepada Allah.

kenapa manusia sekarang (termasuk saya) suka sangat melukakan baru kelam kabut mencari penawar???

kenapa tak dipelihara elok, dijaga daripada terbentuknya luka yang pastinya meninggalkan parut???

sebab tu lah manusiakan????

ada yang ego,,,

ada yang suka berahsia,,,

ada yang suka membeza-beza....

urm~~~

cukuplah merapu pagi ni~semua tengah dok nak exam kan??

just terapi jiwa~telefon mak and pohon doa yek?

salam,,,

slipOFtongue::::kawan2, maafkan aku atas semua kesilapan, semua perbuatan, semua kelakuan, sebab keazaman aku selalu tak kuat, perkara yang dikata tak nak dibuat itulah yang sering diulang-ulang~~~doa aku sentiasa ada untuk korang,,,harap ada yang sudi mendoakan aku pulak yek.

1 comments

jAuh hAti said... @ April 14, 2011 at 9:35 AM

ada gak terpikir macamtu.

tahun depan, hari yang sama, waktu yang sama, kita di mana, dengan siapa dan masih hidup lagi ke..

hehe

selamat pagi danial! ;)

Post a Comment

Love Is In The Air

Written and art by Dany Riz. Powered by Blogger.

Joined Me, If You Love Me